Brush stijltang

Wanneer je de brush stijltang gebruikt moet je er altijd voor zorgen dat je haar goed droog is. Je moet nooit een heet product in je haar gebruiken wanneer je haar nat is, geen brush stijltang, maar ook geen normale stijltang.

Zodra je de brush stijltang in het stopcontact doet en op de AAN-knop drukt gaat het LCD-scherm oplichten en begint de temperatuur snel toe te nemen. Je kunt de temperatuur volgen op het LCD-scherm. De Brushly is veelal opgewarmd binnen 30 a 60 seconden, super snel. Zodra hij op temperatuur is kun je meteen aan de slag. In de handleiding staat een temperatuurindicatie voor elk haarsoort, zorg er dus voor dat je de temperatuur instelt op de temperatuur die goed samengaat met jouw haar.

Hoe je de brush stijltang vervolgens gebruikt heb je zelf in de hand. Je kunt hem als een gewone haarborstel door je haar halen om zo tot een natuurlijke steile look te gaan zonder er al teveel moeite in te steken. Een andere optie is om net als je bij de normale stijltang doet, plukjes haar (maar dan meer dan bij een gewone stijltang) door de borstel te halen. Dit laatste heeft wat weg van een normale stijltang, maar werkt door het grote oppervlak van de brush stijltang veel sneller en gemakkelijker.

Na het gebruik van de brush stijltang van Brushly is het aan te raden een haarverzorgingsproduct te gebruiken. Door hete temperaturen van brush stijltangen (en normale stijltangen) speel je met het vochtgehalte in je haar. Door een goed verzorgingsproduct te gebruiken zorg je ervoor dat het vochtgehalte in balans blijft na het gebruiken van een Brushly.

Schrikt dat laatste je af? Dat moet het niet! De brushly brush stijltang is alles behalve slecht voor je haar. Sterker nog, hij is beter dan een gewone stijltang. Door het keramische materiaal wordt de warmte gelijkmatig verspreid over het complete oppervlakte. Hierdoor wordt je haar goed beschermd tegen de hoge temperaturen. Ook beschermen de bolletjes je hoofdhuid tegen de hitte en voelt de stijlborstel niet te warm aan.